BIZBUZ YOUTH

Torsdag 17 november 2022

Fjolårets succé gör comeback och Näringslivskontoret i Skellefteå bjuder in ungdomar i Skellefteå till en näringslivsdag för unga, med framtiden i fokus.

Anmälan större grupper

Vi tar gärna emot klasser fysiskt men har begränsat med utrymme och kan inte säkert garantera plats för alla. Därför vill vi att klasser/större grupper föranmäler sig här. 

Det kommer finnas plats för drop in besökare och enskilda personer, dessa behöver inte föranmäla sig.

Intresseanmälan: Utställare Bizbuz Youth

Under eventet kommer det finnas representanter från näringslivet och organisationer som ställer ut och visar sina verksamheter. Är ditt företag intresserade av att ställa ut? Läs mer och anmäl dig här.

Program

08.30-12.00

 

 

 

Innehåll

Marcus Brännström, New Boliden

Emelie Edergard, HusmanHagberg

Jörgen Svedberg, Skellefteå kommun

Elin Johansson

Green Flight Academy

Northvolt

 

Programmet fylls på löpande.

 

Moderator

Malin Winberg, 30 år, är egenföretagare och jobbar mycket med uppdrag som moderator och programledare för olika event i näringslivet med fokus på norra Sverige. Med en bakgrund som journalist producerar hon även flertalet poddar, är skribent, föreläser och leder workshops. En passionsdriven företagare som också är grundare av No Perfect Yoga, en plattform med yoga online. Sitter även i styrelsen för organisationen Passionista, som verkar för att fler unga ska kunna satsa på sin passion och utveckla dagens arbetsmarknad. 

Utvald till 103-listan med Sveriges främsta unga entreprenörer 2020. 

Framröstad till Folkets Företagare i Luleå 2019. 

Kan du bli allt du vill i Skellefteå?

PARTNERS